Iniciem els canvis

BY IN General NO COMMENTS YET

Fem una breu explicació dels canvis que hi haurà pròximament a les senyals de televisió per tal de començar a instaurar el 4G a les nostres llars; es farà bàsicament en dues fases.

Primer pas:

A finals d’aquest any quedaran tallats els mòduls amplificadors dels canals: 66 ( que ja està tallat actualment ) 67-68 i 69. Quins canals quedaran afectats??

  1. canal 67: La sexta, Divinity, Quatro.
  2. canal 68: Disney Channel, Telecinco, FDF i LTC.
  3. canal 69: Nova, Antena 3, Neox i Discovery.

El que s’haurà de fer en aquests primer pas és substituïr aquests mòduls pel canals 37-26 i 28, aquestes subsitutcions es podran començar a realitzar a partir d’aquest mateix mes d’Octubre que és quan començaran aquestes cadenes a emetre per aquests amplificadors.

Segon pas:

En principi a començaments del 2015 comenarà a emetre la senyal del 4G per la instal.lació d’antena, el problema serà que aquesta senyal arribarà amb molta més força que la de la televisió i aquesta última quedarà saturada.

Les actuacions en aquest sentit seràn molt diferents segons cada cas, dependrà de com estigui creada la instal.lació de cada comunitat; centrals tot a banda, centrals programables o equips selectius, però de tot això el instal.ladors com encara no sabem amb quina potència entrarà el 4G ni com quedarà afectada la senyal, només podem avançar-los de la instal.lació d’uns filtres tant a les antenes com als equips però fins que no se sàpiga exactament, no els podem informar millor.

 

Facebook Twitter

Deixa'ns el teu comentari